4 Nisan 2017 Salı

Hasta Yatağı Satışı Ve Kiralaması

Hasta Yatağı Satışı Ve Kiralaması

Elit sağlık ürünleri her zaman en kaliteli ve en kullanışlı ürünleri en uygun fiyat seçenekleri ile sizlere sunmaktadır. Kiralaması ise hasta yatağının %25 ine tekammül etmesi ile kiralaması sağlanmaktadır. Şöyle bir duruma dikkat etmek istiyoruz kiralama bedeli toplam satış bedelinin dörtte biri olduğu için dört ay sonra toplam satış fiyatını ödemiş oluyorsunuz ve beşinci ay cebinizden daha fazla para ödemiş olursunuz. İste bu yüzden bir hasta yatağı almadan önce mutlaka ne kadar zaman kullanacaksınız ya da hastanız ne kadar süre yatacak bunları hesaplamalısınız.

Hasta Yatağı Satışı

Bu model hasta yatakların da olması gereken fiyat aralığı karyolanın modeline göre değişkenlik gösterebilir. Modellerin kendi özelliklerinde bu tip motor özellikleri tam anmalı ile rahat hareket edebilmeyi sağlar.
Resimde görmüş olduğunuz model en pratik modeller den bir tanesi olduğu gibi görsellik olarak da diğer modellere nazaran daha şık bir görüntü sağlamaktadır. Tabanca korkulukları kolay hareket etmesi gibi kolayca hareket kabiliyeti ile muhteşem bir konfor sağlar. Siz hastanızı tek başına bıraktığınız zaman hastanızın bilinci acık ise hasta kişi kendi başına olduğu zaman da kumanda ile hareket edebilir. Konfordan kastımız yatmış olduğu üst yataktır. Üst yatak full ortopedik olmak zorundadır çünkü hasta karyola üzerinde değil yatak üzerinde yatmaktadır. Hasta karyolası alırken yanın da verilen üst yatağa da dikkat etmelisiniz. Üst yatak ortopedik olmasının yanın da 4 parça olmak zorunda olmalıdır. Sebep ile karyola hareket ettiği için yatak düz parça olursa katlanma yapabilir. Parçalı olduğu zaman ise hareket eden kısımları rahatça şekil alabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder