6 Mayıs 2017 Cumartesi

Hasta Yatağı Modelleri

Hasta Karyolası Satış İlleri

Hasta Yatağı Modelleri olarak seçeceğiniz modelin kullanım şartlarına ve hasta ile uyumluluk sağlamasına önem vermelisiniz. Elit sağlık ürünleri olarak üretimini yapmış olduğumuz ürünleri türkiyenin 81 iline de gönderimini yapmaktayız. Hastalarımızın kullanım şartlarına göre değişkenlik gösteren bu hasta yatakları her kişi için özel olarak tasarlanmaktadır. Kişiler genellikle istirahat yada tedavi süreçleri için hareketli yada sabit model rahat edebilecek bir yatağa ihtiyaçları olmaktadır. Bu yatakların en önemli özelliklerinden biri de yatakların hareket edebilme özelliklerini el kumandası sayesin de kullanabilmektedir. Hasta Karyolası Satış İlleri içerisinde önemli yere sahip olan istanbul ili içerisinde vermiş olduğunuz siparişleri aynı gün içerisinde teslimatı yapmaktayız.

Hasta Yatağı Kullanımı

Elit sağlık ürünleri hasta karyolası üretmek ve sağlık durumları bakımından rahatsızlık geçirmiş kişilerin rahat bir süreç geçirmelerini sağlamakla yükümlü bir firmadır. İmalat süreci içerinde müşterilerimizden gelen talepler doğrultusun da çalışmalarımızı yönlendirip müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. Her karyola satan firma üretici değildir. Satış ile imalat arasın da farklılıklar olsa da imalatçı olan elit sağlık ürünleri kar oranlarını en alt seviyelere indirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktadır. Manüel yataklar ile motorlu yataklar arasın da özellik olarak fazla fark yoktur. Sadece kullanım açısından birisi manüel olarak diğeri ise elektrikli el kumandası ile hareket kabiliyetini kazanmaktadır. 

Hasta Karyolası Garanti Süreci

Garanti süreci uzun olan sağlık malzemelerinin kullanım açısından daha güvenli olmaktadır. Biz elit sağlık ürünleri olarak hasta yatakları ürünlerimize tam 5 yıl firmamız tarafından garanti vermekteyiz. Sizler de sevdiğiniz kişilerin güven için de yaşamalarını sağlamak için bir karyola kullanmasını sağlayabilirsiniz.
Bütün ürünlerimize http://www.motorluhastakaryolasi.com adresimizden ulaşabilirsiniz. Bütün modellerin açıklamasını okuyabilir hastanıza uygun olan modeli satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürününüzü nerede olursanız olun en kısa zaman da size ulaştıracağız. Anlaşmalı olan kargo firmalarımız ile uygun fiyatlara bütün illere gönderim sağlamaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder